miercuri, 31 octombrie 2007

Vineri, 2 noiembrie, sedinta se va tine la restaurantul MOARA LU' BUCUR!


In calitate de preşedinte executiv al Comitetului am decis ca următoarea şedinţă, care va avea loc vineri, 02 noiembrie, să se ţină la restaurantul Moara lu' Bucur. Acest "sediu de partid" este situat în spate la piaţa Delfinului şi promite ...multe. Precizez doar faptul că la inaugurarea sa au cântat vedete internaţionale precum Mirabela Dauer, Cornelia Catanga sau Nea Beni Sinulescu. În ceea ce priveşte preţurile ... nu se cunosc prea multe detalii, în afară de exemplu că "Meniul lui Remeş" (care conţine caltaboş, palincă şi un plic cu bani) costă 150 de mii de lei vechi. De asemenea, surse care au dorit să rămână anonime au declarat că aproape în fiecare seară au loc "mici" cântări de muzică "muncitorească" (petrecere).
Acestea fiind spuse, declar următoarele:
-cine vrea să vină vineri să confirme AICI, pe acest blog, participarea sa ...pînă joi, 1 noiembrie, ca să pot suna vineri dimineaţă să fac rezervare.

De asemenea, aştept propuneri constructive pentru seara de vineri pentru organizarea unor activităţi social-culturale la masa Comitetului :)

P.S.
Aici puteti citi o cronica a restaurantului, realizata de revista TimeOut.

3 comentarii:

Anonim spunea...

da, sunt de acord!

Anonim spunea...

sigur, cum sa nu..
sper doar sa nu se supere tovarasul ospatar din macedonia.. :)

Anonim spunea...

Se faceeeee. Ad-o Doamne zi de vineri si sper sa aud si un.... "La Chilia-n port..."