joi, 11 octombrie 2007

Scrisoare inchisa tovarasului Remes


Draga tovarase,
Imi manifest pe aceasta cale profundul regret sa vad ca un adevarat fan al caltabosilor si al palincii va ajunge sa manuiasca in puscarie alt fel de caltabos. Sau carnati, ca acolo se gasesc. Nu va mai pot spune "domnule ministru", ci probabil... "detinut numarul 15.000". Sa stiti ca si la Jilava exista caltabosi. Depinde de viitorul coleg sau viitorii colegi de celula, depinde de cate ori scapati sapunul la dus si de perioada pe care o mai are de suportat in inchisoare colegul care se nimereste in spatele dvs. Sunt sigur ca vor fi insa si cativa camarazi pacaliti de figura dvs de somnoros si o sa va mai lase in pace, nu va vor face viata grea si nu o sa va impinga magiunul la deal. Sunt sigur ca veti face si acolo o impresie puternica, la fel ca masina pe care nu ati mai ajuns sa o conduceti. Iar daca vreodata o sa imi tremure mina pe paharul de palinca, o sa ma gandesc la dvs. si la filmele din seria BD, dupa care pare copiata toata faza din flagrant. Pentru a nu fi depistat de DNA am ales sa scriu aceasta scrisoare, nu sa o spun la telefon.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Nu am mai vazut asa ceva. Sa iei spaga la carciuma pe Dorobanti!! E o telenovela! Cat de tampit sa fii? Cum sa ceri spaga carnati si palinca? Muresan si Remes au intinat ideea de spaga. In locul lui Tariceanu i-as fi dat lui Remes un picior in fund si i-as fi facut vant pe scari.

Anonim spunea...

Pai picior a luat. In fund... mai incolo, la Jilava.

Mumu spunea...

Tovarasi, este grav ce se intampla in aceasta tara!! Unde o sa ajungem?? Unde s-a dus şpaga noastră clasică, pachetul de Kent şi cafeaua Moca?? Păi cine îşi permite să dea 100 de litri de palinca mită?? Că doar nu esti fraier să o ţii în cămară să o bea gândacii! O foloseşti...nu? Propun ca de acum înainte, pe drapelul ţării, să avem o nouă stemă, că şi aşa nu e: un caltaboş încrucişat cu o sticlă! Epaaaaaaaa!! Epuriiiiiiii măăăăăăăă!

Anonim spunea...

Sustin initiativa presedintelui executiv. In ceea ce priveste sticla. dar ca ministru al apararii nu aprob ca pe stema sa fie caltabosul pentru ca soldatii nostri nu trebuie sa se gandeasca la asa ceva cind lupta cu dusmanul. Doamne feri ce idei le mai pica.